Snickare

Din lokala byggfirma

Välkommen! Här hittar du hantverkare och snickare som kan utföra det mesta inom byggservice, snickeri och relaterade tjänster.

Du kan anlita oss för mindre snickeriarbeten eller renoveringar. Då skickar vi en eller två av våra kunniga snickare att utföra jobbet direkt på plats. Gäller det större projekt som nybyggen har vi personal som täcker upp alla delar av byggprocessen. I dessa fall kan det även vara bra om vi är involverade i hela planeringen så att vi kan komma med råd och tips som gör att vi säkerställer ett högkvalitativt resultat.

snickare

Det lönar sig med hög kvalitet

Vi är fast övertygade om att det alltid lönar sig att anlita kunnig och erfaren personal för att renovera eller bygga om ditt hem. Den kunskapen om såväl verktyg som material och finish som våra hantverkare besitter gör att de kan göra ett arbete som håller i längden och som står pall för påfrestningar från väder, vind och allmänt slitage.

Ofta när det handlar om snickeriarbeten rör det sig om platser och inredningsdetaljer som man ska leva med under en längre period. Ju mer man satsar på hög kvalitet från början, desto mindre risk löper man att behöver göra om arbetet inom en snar framtid.

Byggexperterna i Uppsala