Från ritning till färdigt hus

Fast pris - Tydliga avtal - Certifierade snickare

Från ritning till färdigt hus

Fast pris - Tydliga avtal - Certifierade snickare

Kunniga och erfarna husbyggare i Uppsala

Planerar du att bygga hus? Hos oss kan du få den hjälp du behöver. Välkommen att kontakta oss för att boka ett första möte. Där kan vi tillsammans gå igenom hur vi ska gå vidare på bästa sätt för att förverkliga dina husdrömmar.

Vi erbjuder totalentreprenad där vi sköter hela bygget från planering till slutförande. Du kan även få hjälp av våra kompetenta byggare om du vill bygga ett Attefallshus eller någon annan typ av mindre byggnad.

Kontakta oss via vårt formulär om du är intresserad av att få hjälp med ditt husbygge!

Bygga hus – detta får du hos oss

  • Offert med fast pris

  • En och samma kontaktperson genom hela byggprojektet.

  • Service av högsta klass.

  • Tydliga skriftliga avtal

  • En byggfirma som verkligen bryr sig om dig och ditt byggprojekt.

Vi hjälper dig att förverkliga husdrömmen

Att bygga ett eget hus är en dröm för väldigt många människor, och denna dröm vill vi hjälpa så många som möjligt att få uppleva. Med hjälp av våra projektledare, snickare och de övriga hantverkare som behövs ser vi till att ditt husbygge blir så enkelt, roligt och smidigt som möjligt. Vi hittar alltid helhetslösningar som är helt anpassade till dina behov och önskemål.

En totalleverantör av husbyggen

Vi är ett erfaret byggföretag som under de senaste åren har utvecklats till en totalleverantör av husbyggen. Vi har ett heltäckande koncept där vi tar ansvar för hela byggprocessen. Det innebär att vi tar kontroll över allt och ser till att hela projektet löper på ett smidigt och effektivt sätt.

Vi har de kunskaper och den erfarenhet som krävs för att producera ett hållbart och välbalanserat bygge som även motsvarar dina förväntningar rent estetiskt.

Administration och byråkrati när det handlar om bygglov, vilket typ av material som lämpar sig bäst i olika delar av huset – vi har full kompetens när det handlar om att bygga hus.

Vi vill gärna bygga upp långvariga förhållanden med våra kunder och hjälper därför gärna också till med underhåll, tillbyggnader och renoveringar när husbygget är färdigställt.

snickare uppsala bygga hus

Vi tar fullt ansvar hela vägen

När vi hjälper dig att bygga ditt hus tar vi ansvar för hela arbetet. En rak och tydlig kommunikation står vi alltid för att så att du vet vad du kan förvänta dig i varje steg.

Vi tar ett helhetsansvar för hela ditt projekt och har alltid fasta priser – inga obehagliga överraskningar på fakturan.

Dessutom klimatkompenserar vi och arbetar för att minska vår påverkan på miljön. Våra anställda som bygger ditt hus har kollektivavtal och vi är självklart ansvarsförsäkrade.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi hjälper dig att bygga ditt hus.

Vi bygger ditt hus i Uppsala