Husrenovering Uppsala

Husrenovering som håller i längden

Går du i husrenoveringstankar? Vi kan hjälpa dig med en total husrenovering och hjälper också gärna till med kök och mindre renoveringar av hus och lägenheter.

Även de bäst byggda husen måste renoveras till slut – tidens tand sliter på huset invändigt och utvändigt och till slut är det dags för en husrenovering.

Under våra år i byggbranschen har vi genomfört många lyckade husrenoveringar – vi ser till att ditt hus håller i längden.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på en husrenovering.


Vi tillhandahåller breda kompetenser

Om du anlitar oss för en husrenovering i Uppsala får du tillgång till en totalentreprenad där vi tillhandahåller kompetenser från en rad andra hantverksområden. Vi har erfarenhet av det mesta inom bygg och renoveringar – nybyggen, större husrenoveringar och enskilda köks- och badrumsrenoveringar.

När det handlar om en husrenovering är det viktigt att inse att man inte kan allt – därför har vi kontakt med en rad kompetenta underentreprenörer. El, VVS, plattsättning – vi samordnar arbetet så att du bara behöver ha kontakt med oss. Vi kan se till att din husrenovering är klar på utsatt tid.

Vi kan alltid svara på dina frågor

Under hela bygget håller vi en personlig kontakt och finns alltid tillgängliga för rådgivning och att svara på frågor. Vi har fullt fokus på kvalitet och service. Berätta för oss om hur din husdröm ser ut och och vårt duktiga och erfarna team kommer att göra din dröm till verklighet.

För oss är det viktigt att kunden känner trygghet. Därför strävar vi alltid efter att ha en tydlig kommunikation kring planering och pris. Du ska alltid veta vad du kan förvänta dig av oss i samband med en husrenovering. Vi tar ett helhetsansvar för projektet och arbetar mot fast pris. Miljön är också i fokus – vi arbetar alltid för att hitta de mest miljövänliga och återvinningsbara alternativen.

snickare uppsala husrenovering

Husrenovering – processen från start till mål

Börja med att ta kontakt med oss så kan vi sätta oss ner och diskutera förutsättningarna för din husrenovering. Vi ser till att hitta lösningar som passar just dig. När vi har den information som behövs börjar vi med arbetet att ta fram en offert. Den utgår från den planering som vi tar fram och det material som ska användas. Men saker och ting kan givetvis ändras under arbetets gång och vi försöker uppfylla dina önskemål. Offerten är alltid kostnadsfri och kravlös.

När du har godkänt offerten kan vi sätta igång med byggandet. Vi kommer ut och börjar renovera ditt hus. Du kan hålla kontakt med projektledaren under arbetets gång så att du kan hålla dig uppdaterad om hur projektet framskrider.

När arbetet sedan är klart så är det bara besiktningen kvar och sedan kan du flytta in i ditt nyrenoverade hus.

Husrenovering med fullservice och personlig kontakt