Snickare Uppsala

Byggservice av högsta kvalitet | 072-9419471

Om oss

VÄLKOMMEN TILL BYGGVERKET I UPPSALA

Vi är en ambitiös och hårt arbetande byggfirma med fokus på kvalitet och effektivitet. En av anledningarna till att vi har en verksamhet som frodas och konstant växer sig större är att vi har hittat ett bra sätt att möta våra kunders behov genom att vara flexibla och lyhörda under processens gång. Kundens nöjdhet är ständigt i fokus hos oss.

Vi har lång erfarenhet av rivningsabeten, renoveringar och underhåll. Vi ser till att hela tiden involvera kunden i projekten samtidigt som vi är där och erbjuder vår expertis och kommer med råd och förslag baserat på den erfarenhet vi har av tidigare arbeten.

blåkopia

Yrkeskunnande och kvalitet är två ledord som genomsyrar hela företaget. Vi har en djup respekt för hantverket och ser till att vi inte tar några genvägar när det kommer till att uppnå det perfekta resultatet - oavsett om det rör sig om en mindre badrumsrenovering eller om du vill ha hjälp med rivningsarbete. Vill du använda ROT-avdraget så ordnar vi det!

Miljövänligt byggföretag

Vi strävar även efter att hela tiden lämna så små effekter på miljön som möjligt och har ett väl inarbetat miljötänkande som genomsyrar hela verksamheten. Det rör allt från källsortering av avfall till materialval och transportfrågor. 

Din snickare i Uppsala!