Våra tjänster

Brett tjänsteutbud

Vi strävar efter att erbjuda en så heltäckande service till våra kunder som möjligt, vilket innebär att vi utför en rad olika typer av tjänster inom snickeri och byggservice. På grund av vår breda expertis, och eftersom vi täcker in ett så stort kunskapsfält, har vi möjlighet att göra det mesta av jobbet som krävs för exempelvis en rivning, totalrenovering eller underhållsarbeten.

I de fall vi eventuellt saknar den nödvändiga expertisen har vi ett brett kontaktnät av hantverkare som vi hjälper till att samordna så att du endast behöver ha kontakt med ett företag för hela jobbet.

Har du några funderingar kring våra tjänster eller om vi har möjlighet att hjälpa dig med dina behov är du alltid välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär.

Allt inom byggservice

Vi finns tillgängliga att anlita för allt inom bygg och snickeri. Har du några nybyggnadsplaner som du drömmer om att förverkliga? Hör av dig till oss med dina idéer via formuläret så tar vi fram en plan på hur vi ska göra för att hjälpa dig på traven samt ett kostnadsförslag. 

badrum

Badrum

Vi har amarbetspartner som besitter all den behörighet och kunskap som krävs för att utföra kompletta badrumsrenoveringar, nybyggnationer och mindre installationer. Kontakta oss med uppgifter om när och hur du vill ha arbetet gjort så återkommer vi så fort som möjligt med ett prisförslag.

Villa

Våra hantverkare har lång erfarenhet av att arbeta med renoveringar och ombyggnationer av villor. Vi utför även tillbyggnationer av exemplevis balkonger, uterum eller förråd.

Uteplats

Vi bygger en hel del uteplatser och altaner och kan även hjälpa dig med att renovera din gamla om det finns element av den befintliga konstruktionen som du vill ha kvar. Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop en plan på hur din framtida altan ska se ut.

Ingenting är omöjligt

Som du ser kan vi erbjuda ett stort antal byggrelaterade tjänster. Hittar du inte det du söker här kan du alltid kontakta oss direkt för att se om vi har möjlighet att hjälpa dig. Våra kunniga hantverkare finns alltid tillgängliga för dig.

Ett brett utbud av byggtjänster