Byggföretag Uppsala

Ditt lokala byggföretag i Uppsala

Välkommen! Här hittar du hantverkare och snickare som kan utföra det mesta inom byggservice, snickeri och relaterade tjänster.

Du kan anlita vårt byggföretag i Uppsala för mindre snickeriarbeten eller renoveringar. Då skickar vi en eller två av våra kunniga snickare att utföra jobbet direkt på plats. Gäller det större projekt som nybyggen har vi personal som täcker upp alla delar av byggprocessen. I dessa fall kan det även vara bra om vi är involverade i hela planeringen så att vi kan komma med råd och tips som gör att vi säkerställer ett högkvalitativt resultat.

Behöver du hjälp av ett erfaret och kunnigt byggföretag i Uppsala? Hör av till dig oss idag!


byggföretag Uppsala

Det lönar sig med hög kvalitet

Vi är fast övertygade om att det alltid lönar sig att anlita kunnig och erfaren personal för att renovera eller bygga om ditt hem. Den kunskapen om såväl verktyg som material och finish som våra hantverkare besitter gör att de kan göra ett arbete som håller i längden och som står pall för påfrestningar från väder, vind och allmänt slitage.

Ofta när det handlar om snickeriarbeten rör det sig om platser och inredningsdetaljer som man ska leva med under en längre period. Ju mer man satsar på hög kvalitet från början, desto mindre risk löper man att behöver göra om arbetet inom en snar framtid.

Byggföretag Uppsala - Få hjälp med det du behöver

Av oss kan du få hjälp med det mesta inom bygg. För de områden där vi saknar tillräcklig kunskap tar vi hjälp av våra samarbetspartner. Du kan alltid lita på att vi ansvarar för de arbeten där vi är inblandade och för de hantverkare som vi jobbar med. 

Bland de vi arbetar med finns byggnadsingenjörer, arkitekter, elektriker, plattsättare, rörmokare, mattläggare och grävmaskinister. 

Kontakta oss för att få hjälp med ditt byggprojekt!

Montering av hus, stall och moduler

Vi kan montera flera byggnader både från lösvirke eller från storblock. 

  • Bostadshus i olika stilar som funkis, sekelskifte eller modern.
  • Fritidshus
  • Garage och carport
  • Takvåning
  • Förråd
  • Lusthus och uterum
  • Soprum
  • Ridhus och stall

Dessutom kan vi lägga till moduler till bostadshus för att tillgänglighetsanpassa dem. Exempelvis kan vi bygga till toalett, kök eller sovrum. 

Kontakta oss för att få veta mer!

Engagemang och service

Som ett av de ledande byggföretagen i Uppsala har vi som mål att alltid erbjuda en förstklassig upplevelse för de som anlitar oss.

Vi vill bygga långsiktiga relationer med våra kunder. För att göra det behöver vi visa oss från vår bästa sida varje gång. Vårt team av engagerade hantverkare gör sitt bästa för att förverkliga dina byggdrömmar. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en lösning som överträffar dina förväntningar. 

När du väljer oss som ditt byggföretag kan du förvänta dig god service från första kontakt till avslutat projekt. Vi finns tillgängliga för att besvara dina frågor, ge råd och uppdatera dig kring pågående arbete. 

Hör av dig till oss och berätta om dina ideér och planer!

Ditt byggföretag i Uppsala